Visa obesvarade inlägg | Visa aktiva trådar Aktuellt datum och tid: 2019 10 19, 22:00

 Stinsen - Mötesplatsen för modellrallare sedan 2007 - Användarvillkor 

Genom att besöka “Stinsen - Mötesplatsen för modellrallare sedan 2007” (hädanefter “vi”, “oss”, “vår”, “Stinsen - Mötesplatsen för modellrallare sedan 2007”, “http://www.stinsensforum.se”), så godkänner du att du binder dig juridiskt till följande avtal. Om du inte godkänner följande avtal, besök inte eller använd inte “Stinsen - Mötesplatsen för modellrallare sedan 2007”. Vi kan ändra detta avtal när som helst och vi kommer att göra allt för att informera dig om ändringar, men det vore klokt av dig att granska denna sida regelbundet på egen hand eftersom fortsatt användning av “Stinsen - Mötesplatsen för modellrallare sedan 2007” även efter ändringar innebär att du godkänner att du är juridiskt bunden till detta avtal.

Vårt forum drivs av phpBB (hädanefter “de”, “dem”, “deras”, “phpBB mjukvara”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) som är en forumprogramvara tillgänglig under “General Public License” (hädanefter “GPL”) och kan laddas ner från www.phpbb.com. phpBB mjukvaran främjar endast Internetbaserade diskussioner, phpBB Group är inte ansvariga för vad vi tillåter och/eller förbjuder för innehåll och/eller uppförande. För mer information om phpBB, besök http://www.phpbb.com/.

Du går med på att inte posta något grovt, obscent, vulgärt, förtalande, hatiskt, hotande, sexuellt orienterat eller något annat material som kan bryta mot lagarna i ditt land, lagar i landet där “Stinsen - Mötesplatsen för modellrallare sedan 2007” finns, eller internationell lag. Om du bryter mot detta så kan det leda till omedelbar och permanent bannlysning samt att vi kontaktar din Internetleverantör. IP-adressen för alla inlägg sparas. Du går med på att “Stinsen - Mötesplatsen för modellrallare sedan 2007” har rätten att ta bort, redigera, flytta eller stänga vilka trådar som helst, när som helst. Som användare godkänner du att all information du skriver in sparas i en databas. Denna information kommer inte att delges till någon tredje part utan ditt samtycke, men varken “Stinsen - Mötesplatsen för modellrallare sedan 2007” eller phpBB kan hållas ansvariga för eventuella intrångsförsök som kan leda till att information komprometteras.

 


Designed by ST Software for PTF.s
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2012
phpBB SEO
[ Time : 1.086s | 6 Queries | GZIP : On ]